Persbericht

ZOETERMEER – Op zondag 4 november 2018 opent niemand minder dan Danny Jansen de Dekker Pepper’s Tasty Fair. U zult hem waarschijnlijk herkennen als een van de tv-koks van 24Kitchen met het programma ‘Zoals Alleen Oma Dat Kan’ en van zijn inspirerende kookboeken zoals ‘Wokking Lekker’. De Tasty Fair is een markt waarbij de chilipeper centraal staat, maar ook ambachtelijke producten de nodige aandacht krijgen. Niet alleen de professionele kok, maar iedere keukenprins, moestuintijger en sausswinger is van harte welkom bij Restaurant & Hotel de Sniep tussen 10 en 17 uur; de entree is gratis. De peper wordt steeds populairder, dus Pieter Dekker van Dekker Pepper vindt het de hoogste tijd voor een pittige markt midden in de Randstad.

De chilipeper is een veelzijdige vruchtgroente die je in vuur en vlam kan zetten, maar die ook onverwacht mild en heerlijk complex kan smaken. Bij de ruim dertig standhouders kun je hem in alle soorten en maten bekijken, voelen en ruiken maar vooral proeven. Sauzen, rubs, sambal, gedroogde pepers, maar ook de gefermenteerde en gerijpte pepersauzen van Dekker Pepper zullen niet ontbreken. Daarnaast zijn er veel lekkernijen waarin de chilipeper is verwerkt en zullen er diverse andere ambachtslieden met mooie producten zijn van wie u mooie producten kunt proeven en kopen. En voor de kinderen is er de mogelijkheid om in thema geschminkt te worden of lekker te kleuren en te tekenen.

Het belooft een mooie markt te worden waar u ongetwijfeld unieke producten kunt aanschaffen om ook thuis of in uw restaurant uw smaakpapillen te strelen.

Voor up-to-date informatie: www.tastyfair.nl

—————————————————————————(einde persbericht)—————————————————————————

Noot voor de redactie: voor meer informatie en interviews kunt u contact
opnemen met Pieter Dekker: 06-290 277 75 / pieterdekker@dekkerpepper.nl

De laatste updates zijn hier te vinden:
https://www.facebook.com/events/259406981555266/

Onderstaand vind u meer beeldmateriaal die u kunt gebruiken voor de persberichten:

 

—————————————————————————(Persbericht 1)—————————————————————————

Chilisauzenmaker organiseert de pittige Tasty Fair

ZOETERMEER – Op zondag 4 november 2018 is er de Dekker Pepper’s Tasty Fair, een markt waar de chilipeper centraal staat. Niet alleen de professionele kok, maar iedere keukenprins, moestuintijger en sausswinger is van harte welkom bij Restaurant & Hotel de Sniep tussen 10 en 17 uur; de entree is gratis. De peper wordt steeds populairder, dus Pieter Dekker van Dekker Pepper vindt het de hoogste tijd voor een pittige markt midden in de randstad.

De chilipeper is een veelzijdige vruchtgroente die je in vuur en vlam kan zetten, maar die ook onverwacht mild en heerlijk complex kan smaken. Bij de verschillende standhouders kun je hem in alle soorten en maten bekijken, voelen, ruiken maar vooral proeven. Sauzen, rubs, sambal, gedroogde pepers maar ook de gefermenteerde en gerijpte pepersauzen van Dekker Pepper zullen niet ontbreken. Daarnaast zijn er veel lekkernijen waarin de chilipeper is verwerkt en zullen er diverse andere ambachtslieden zijn waarvan u de producten kunt proeven en kopen. En voor de kinderen is er de mogelijkheid om in thema geschminkt te worden of lekker te kleuren en te knutselen.

Het belooft een mooie markt te worden waar u ongetwijfeld mooie unieke producten kunt aanschaffen om ook thuis uw smaakpapillen te strelen.

Voor up-to-date informatie: www.tastyfair.nl

—————————————————————————-(einde persbericht)—————————————————————————-

Noot voor de redactie: voor meer informatie en interviews kunt u contact opnemen met Pieter Dekker: 06-29027775 / pieterdekker@dekkerpepper.nl

De laatste updates zijn hier te vinden: Facebook Dekker Pepper

Het Facebook evenement vind je hier: Dekker Pepper’s Tasty Fair Facebook Event