Lokatie & Route

De Dekker Pepper’s Tasty Fair zal worden gehouden bij Restaurant & Hotel se Sniep te Zoetermeer. Maar hoe kom je er nu eigenlijk? Op deze pagina vind je alles over de lokatie, hoe het te bereiken en hoe de lokatie eruit ziet.

Restaurant & Hotel de Sniep

Broekwegschouw 209-211
2726 LC Zoetermeer
Telefoon +31 (0)79 330 0980
Email info@sniep.nl

Parkeren

Op de kaart zie je dat de lokatie is omcirkeld. Hier vind je ook parkeerplekken voor de deur van het hotel. Ook in de omliggende woonwijk is het mogelijk om te parkeren maar let wel op, sommige zones is een parkeerschijf verplicht. Heb je geen zin om op de tijd te letten? Dan is het ook mogelijk om je auto te parkeren in de parkeergarage van het Woonhart (Orfeoschouw) of bij Parking P4 (Luxemburglaan) of slechts een paar minuten lopen van de Tasty Fair. Let op, in de meeste gevallen is parkeren in een garage de eeste 2 uur gratis! Dat is toch al gauw een extra potje sambal of saus die je kunt kopen! Mooi meegenomen dus!

Openbaar vervoer

Ook is het evenement goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Voor de deur van het evenement is een bushalte (omcirkeld met blauw) genaamd Bushalte Zoetermeer Woonhart. Ook is er een halte op het kruispunt genaamd Bushalte Zwaardslootseweg.

Met de fiets? Dat kan ook!

Ook kent Zoetermeer een flink aantal gratis bewaakte fietsenstallingen. De dichtstbijzijnde gratis bewaakte fietsenstalling is Fietspaviljoen Zoetermeer gelegen aan de Europaweg 51 bij Bushalte Zwaardslootseweg (onderste blauwe cirkel).

Zondag’s geopend van 11.30 – 17.30.

Route plannen?

Okay, okay, okay maar hoe ziet de lokatie er nu eigelijk uit?

Aan alles is gedacht dus wil je ook weten hoe de lokatie er van binnen en van buiten uitziet? Check dan deze interactieve plattegrond van Google Maps en wordt alvast een beetje bekend met de lokatie van de Tasty Fair.